Ştirea zilei

Accident pe Variantă: Un TIR a distrus un autoturism!

- şoferul din autoturism, în vârstă de 72 de ani a fost transportat la spital

Potrivit unui comunicat al ISU Delta Tulcea, azi, în jurul 08:25, prin apel la 112, pompierii militari tulceni au fost înștiințați despre producerea unui accident rutier pe raza municipiului Tulcea, în care au fost implicate un autotren (TIR) și un autoturism.

La fața locului s-au deplasat 1 ofițer și 12 subofițeri cu o autospecială de descarcerare, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, cu o autospecială de primă intervenție și comandă și o ambulanță SMURD, precum și o ambulanță tip C din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean Tulcea.

„În urma evenimentul rutier a rezultat o victimă blocată în autoturism, conștientă și cooperantă, conducătorul auto al autoturismului implicat în accident. După deblocarea portierei autoturismului, bărbatul, în vârstă de 72 ani, a fost monitorizat de echipajul SAJ la locul intervenției, ulterior fiind transportat la spital pentru investigații medicale suplimentare.” a transmis comunicatorul ISU Delta Tulcea.

Pompierii au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor la locul evenimentului, prin deconectarea bornelor bateriei autoturismului. Aşteptăm să afle despre accident şi cei de la IPJ Tulcea după care vom reveni cu detalii.

UPDATE: Comunicat al IPJ Tulcea

În dimineața zilei de azi, 26 iulie a.c., polițiștii tulceni, au fost sesizați cu privire la producerea unui accident pe strada Viticulturii din municipiu.

Din primele verificări, a reieșit că un bărbat de 72 de ani din Tulcea, în timp ce conducea un auto, la ieșirea dintr-un imobil situat pe strada Viticulturii, a intrat în coliziune cu un tir condus de un bărbat de 32 de ani din Peceneaga.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto de 72 de ani, care a fost transportat la spital.

Ambii conducatori auto posedau permise de conducere corespunzătoare și nu se aflau sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de  ,,Vătămare corporală din culpă „.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

Back to top button