Accident şi în Stare de urgenţă: Doi răniţi pe şoseaua spre Agighiol

Salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea a fost solicitaţi să intervină pentru descarcerarea și acordarea primului ajutor victimelor unui accident rutier produs pe DJ 222 între localitățile Tulcea și Agighiol.
În urma accidentului, în care a fost implicat un autoturism, au rezultat două victime de sex masculin, ambele în jur de 20 de ani. Pasagerul din dreapta s-a autoevacuat, dar conducătorul autoturismului a necesitat asistența echipajului de descarcerare.
La locul intervenției s-au deplasat 12 pompieri cu 1 autospecială de descarcerare grea, 1 autospecială de stingere cu apă și spumă și 1 SMURD.
Deasemenea, la locul intervenției intervin și lucrători din cadrul Serviciului Voluntar de Ambulanță Județean și i Inspectoratului de Poliție Județean care a comunicat următoarele:

„În după-amiaza zilei de 1 aprilie a.c., un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DJ 222, în apropierea municipiului Tulcea, nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un copac de pe marginea drumului.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto şi a pasagerului, un tânăr de 20 de ani, din Tulcea. Ambii bărbați au fost transportaţi la spital pentru îngrijiri.
Conducătorul auto poseda permis de conducere.
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.”

Back to top button