Tulcea

Consilierul local Tatiana Haliţ vine cu soluţii pentru transportul local în pandemie

OPINIA MEA DE CONSILIER LOCAL SI CETATEAN TULCEAN:
Cea mai NEDREAPTA soluție care din nou umilește călătorii tulceni.
D-le primar va prezint de un an de zile continuu problemele STP Tulcea si primesc in schimb explicatii și promisiuni. Stiti ca autobuzele nu își respecta programul orar niciodată? Știți ca nu sunt deloc sigure oricum?
-Impuneți sa respecte programul ,impuneți sa fie in stație la 15-20 min si atunci nu vor fi autobuze aglomerate.
-Impuneti accesul la coborare si urcare diferit prin insemne
-Impuneti regulile in pandemie ale altor societati similare de transport calatori din tara
Ati circulat prin sondaj in zile si ore diferite cu autobuzele STP in pandemie ?Va invit!” a postat azi pe contul său de Facebook, consilierul local Tatiana Haliţ.

Reacţia consilierului local USR Tatiana Haliţ vine după decizia Primăriei Tulcea, anunţată de primarul Ştefan Ilie pe un canal media în legătură cu Transportul public tulcean în condiţiile actuale ale pandemiei în municipiu şi anume că accesul în autobuzele Societăţii de Transport Public Tulcea va fi limitat în această perioadă pentru a se evita aglomerările de călători, măsura fiind oportună în contextul actual al pandemiei.

Declaraţia domnului primar prin care spune că va fi cineva la intrare care va limita numărul pasagerilor, sunt tare curioasă cum se va executa practic pe teren! În condiţiile în care la orice solicitare a mea, printre explicaţiile domnului director Bălan, mi se comunica faptul că STP Tulcea nu are destul personal pentru a asigura un serviciu de calitate! Îi transmit şi pe această cale domnului primar următorul mesaj: „Renunţaţi la această măsura şi aplicaţi propunerile mele sau măcar inspiraţi-vă din bunele practici ale altor societăţi similare din ţară„, a mai declarat Tatiana Haliţ.

Back to top button