Tulcea

Agenţiile internaţionale de rating confirmă: România are o economie stabilă!

declarație politică George Șișcu, deputat PNL de Tulcea

Economia românească se află pe un drum corect, deşi bocitoarele de serviciu se chinuie să arate că lucrurile stau taman pe dos. Am avut în trimestrul patru al anului trecut cea mai consistentă creştere economică din Uniunea Europeană, iar în aceste zile a mai venit o veste bună: agenţia de rating Standard&Poor’s a păstrat ratingul de ţară, dar a modificat perspectiva economiei României de la negativ la stabilă.
Cum sublinia şi premierul Florin Cîţu, companiile private sunt cele care au dus greul în ultimul an iar, fără efortul antreprenorilor, România nu ar fi înregistrat asemenea rezultate.
Guvernul a luat cele mai bune decizii din punct de vedere economic, iar ţara noastră şi-a recâştigat încrederea instituţiilor internaţionale şi a investitorilor străini.
Vom continua şi în 2021 pe aceeaşi linie. Nu vom creşte taxele, dar în acelaşi timp vor fi demarate reforme ample în diverse domenii. Încrederea partenerilor străini va trebui să aducă bunăstare tuturor românilor, adică locuri de muncă bine plătite, dobânzi mai reduse şi o calitate mai bună a vieţii.
George Șișcu
Deputat PNL în Parlamentul României
Back to top button