fbpx
Comune

AICI VA FI ASFALT! Aproape 5 milioane de euro pentru modernizarea străzilor din Jurilovca

Primăria Jurilovca a obținut peste 24 de milioane de lei pentru modernizarea străzilor din comună, contractul de finanțare fiind semnat ieri de primarul Eugen Ion la sediul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Proiectul este finanțat prin programul Anghel Saligny și are o valoare totală de 24.206.825,54 lei.

„Am făcut încă un drum cu folos la București. Un alt drum ca să terminăm drumurile din Jurilovca. Am fost la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației unde am semnat, împreună cu domnul ministru Adrian-Ioan Veștea, contractul de finanțare pentru proiectul <Modernizare străzi, alei pietonale și dispozitive de scurgere a apelor pluviale în comuna Jurilovca, județul Tulcea> „, a transmis primarul Eugen Ion.

Prin intermediul proiectului se vor realiza 39.499 de metri pătrați de trotuare în localitatea Jurilovca, se vor finaliza 6.378 de metri de dispozitive de scurgere a apelor pluviale și se vor asfalta 2.953 de metri pătrați de drum. 

Răspunzând întrebărilor unora dintre locuitori cu privire la strada Goloviței, edilul a mai precizat faptul că pe 21 decembrie 2023 a semnat ordinul de începere a lucrărilor în proiectul „Modernizare drumuri locale în comuna Jurilovca, județul Tulcea” , în valoare de 44.730.676,35 lei.

Prin acest proiect se va finaliza asfaltarea tuturor străzilor din Jurilovca și Sălcioara.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE