Ştirea zilei

Alegerea vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean amânată de … Covid

Agendă încărcată azi pe ordinea de zi a Consiliului Judeţean Tulcea. Peste douăzeci de puncte… Unul dintre ele, cel mai aşteptat, intrat în completare, la iniţiativa grupului de consilieri PNL – iniţiator viitorul deputat Michael Gudu, încă în calitate de consilier judeţean – a fost cel privind alegerea vicepreşedinţilor de Consiliu Judeţean.

După aprobarea ordinii de zi, citită de preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea, Horia Teodorescu, unul dintre aleşi a fost poftit să iasă afară din sală … pe motiv de Covid 19. Este vorba despre consilierul judeţean Ionel Racheleanu căruia preşedintele Consiliului Judeţean i-a cerut să părăsească sala de şedinţe deoarece oficial se află în izolare din dispoziţia DSP Tulcea fiind confirmat cu virusul Sars Cov 2.

„Vă rog să părăsiţi sala pentru a nu mă determina să sun la 112 pentru a vă evacua”, i-a transmis preşedintele Consiliului Judeţean Tulcea unuia dintre consilierii săi.

După ce a părăsit sala de şedinţe, în formulă cu 30 de aleşi, şedinţa de consiliu judeţean a continuat fără unul din punctele de pe ordinea de zi, alegerea vicepreşedinţilor Consiliului Judeţean.

Fără tensiunea alegerilor, şedinţa de consiliu a fost una amicală, cu majoritatea proiectelor aprobate în unanimitate şi încheiată, conform tradiţiei de sfârşit de an, cu o cupă de şampanie…

Back to top button