Tulcea

Alexandru Cristian Iordan: ,,Voi fi vocea fiecărei comunități tulcene în Parlamentul României”

- fostul prefect al județului Tulcea și-a depus candidatura la Senat

Fostul prefect al județului Tulcea, Alexandru Cristian Iordan, alături de președintele PNL Tulcea, Ștefan Ilie, și candidații pentru Camera Deputaților, George Șișcu și Michael Gudu, și-a depus azi dosarul de candidatură la Biroul Electoral Județean Tulcea.

↗️ Sunt Alexandru-Cristian Iordan și, din 6 Decembrie, îmi doresc să reprezint interesele fiecărui tulcean în Senatul României! Am o experiență de mai bine de două decenii în administrația publică și m-am bucurat de privilegiul de fi de două ori Prefect al Județului Tulcea. De fiecare dată, indiferent de poziția în care m-am aflat, am acționat numai în interesul celor de aici, de acasă, de la Tulcea.

Ca Prefect, am avut misiunea de a proteja în mod direct viața oamenilor din Tulcea în timpul acestei crize sanitare care deja pare nesfârșită. De parcă nu ar fi fost suficient, seceta a cuprins culturile noastre agricole în acest an. V-am fost alături la fiecare pas, deși poate implicarea constantă pe care funcția de reprezentant al Guvernului în teritoriu o presupune, nu este întotdeauna vizibilă în ochii cetățenilor. Atunci când de activitatea ta și a structurilor pe care le coordonezi depinde supraviețuirea semenilor tăi, contează un singur lucru: să acționezi la timp. A fost o misiune și o datorie de care m-am achitat. Mă bucură faptul că prin munca mea am contribuit direct la siguranța și bunăstarea oamenilor.

↗️ Din păcate, Tulcea a bătut prea mult pasul pe loc, iar decalajele de dezvoltare față de Centrul sau Vestul țării s-au tot accentuat. Să avem bogăția naturală a Deltei Dunării la noi acasă și să ne confruntăm în continuare cu problemele specifice lipsei de dezvoltare – acest lucru nu mai este de închipuit! Undeva, în toți acești ani, s-a greșit mult și e timpul să schimbăm direcția județului!

Avem nevoie de o voce puternică în Parlament, iar Senatul României are nevoie de vocea hotărâtă a unui tulcean care și-a dedicat întreaga carieră cetățenilor. Voi fi în Senatul României vocea fiecărei comunități din județul nostru, iar problemele Tulcei se vor afla zi de zi de masa Guvernului României prin intermediul activității mele parlamentare.

↗️ O echipă liberală puternică în Parlamentul României, una care să sprijine de la București proiectele Tulcei și Guvernul liberal al României va însemna o viață mai bună pentru oamenii din județul nostru. Va însemna să punem Tulcea pe un drum ireversibil: al prosperității și al dezvoltării. Vă invit să votați un senator tulcean pentru Tulcea! – este mesajul candidatului Alexandru Cristian Iordan pe pagina sa de socializare.

Back to top button