Tulcea

Alianţa USR PLUS merge la Tulcea fără + la Parlamentare!

- pe listele alianţei nu se regăseşte niciun membru PLUS Tulcea

Prin Deciziile nr 16 şi nr 17 ale Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 38 Tulcea, candidaturile pentru Senat şi pentru Camera Deputaţilor depuse de Alianţa USR PLUS au fost admise.

Senat

1 Vicol Costel
2 Greceanu George Daniel
3 Parvulescu Cristian Dumitru
4 Halit Tatiana

Camerea Deputatilor:

1 Terente Eugen
2 Averian Alexandru
3 Miron Valentin
4 Porneala Sergiu Cristian
5 Grecu Razvan
6 Smolei Aurora

Acestea sunt – aşa cu reiese din cele două Decizii amintite – numele candidaţilor pe care Alianţa USR PLUS îşi propune să îi trimită de la Tulcea în Parlamentul României.

Spre deosebire de alegerile locale, când pe listele Alianţei USR PLUS atât la Consiliul Local cât şi la Consiliul Judeţean s-au regăsit şi membri ai PLUS Tulcea, de această dată listele sunt ale USR Tulcea în exclusivitate şi ceea ce era uşor de anticipat, că Alianţa USR PLUS merge la Tulcea fără + la Parlamentare!

Spre deosebire de alegerile locale, la aceste alegeri parlamentare voturile nu mai sunt condiţionate de atingerea pragului electoral de 7% la nivel de filială. Aşa că, prin repartizare electronică, Alianţa USR PLUS poate avea parlamentari de Tulcea indiferent de rezultatul obţinut, chiar dacă va avea mai puţine voturi decât  la alegerile locale.

Back to top button