fbpx
Tulcea

S-a lansat oficial campania de strângere de semnături a Alianței Dreapta Unită

Azi, sâmbătă, 23 martie 2024, s-a lansat oficial la Tulcea campania de strângere de semnături a Alianței Dreapta Unită pentru alegerile europarlamentare și locale din 9 iunie, în Tulcea, Niculițel, Isaccea, Măcin și Turcoaia.

,,Împreună, avem ocazia să facem o schimbare reală și să ne asigurăm că vocea noastră este auzită. Participă activ la conturarea viitorului comunității și al Europei. Vino alături de noi, opinia ta contează! Împreună putem construi un viitor mai bun.” se arată într-un comunicat de presă.

În ciuda eforturilor actualei puteri de a bloca 𝐀𝐥𝐢𝐚𝐧𝐭̦𝐚 𝐃𝐫𝐞𝐚𝐩𝐭𝐚 𝐔𝐧𝐢𝐭𝐚̆, tulcenii din cele trei partide-partenere, pe o vreme frumoasă, care a ținut cu noi, au fost în stradă, pentru a arăta că alianța este pregătită de confruntările electorale.

Participarea ADU la alegerile din acest an este esențială pentru păstrarea României pe traseul său pro-european, pentru salvarea democrației românești – greu încercată atât de actuala putere, cât și de partidele extremiste ce își fac loc pe scena politică din întreaga țară.

”Suntem într-un moment critic pentru democrația românească. O putere abuzivă, PSD-PNL, a încearcat să blocheze dreptul românilor de a candida și de a se asocia în alegeri libere. Împreună putem schimba această putere abuzivă ce oferă românilor doar marasmul sărăciei și un viitor sumbru. Împreună ne facem vitorul.”, a declarat președintele USR Tulcea, Eugen Terente, cu ocazia acestei acțiuni.

Nu-i lăsa să-ți fure viitorul tău!

Vă mulțumim tuturor!

(Comunicat de presă USR Tulcea)

#USRTulcea #AlianțaDreaptaUnităTulcea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE