fbpx
Ştirea zilei

Alternativa ecologistă pentru Primăria Tulcea: Dragoș Simion!

Partidul Ecologist Român, Filiala Tulcea, şi-a prezentat, sâmbătă 25 iulie 2020, candidatul pentru functia de primar al Municipiului Tulcea, în persoana domnului SIMION DRAGOŞ.
La lansare, au fost prezenţi Daniel Moraru (prim-vicepresedinte PER), Corina Martin (vicepresedinte PER- candidat pentru Primăria Municipiului Constanţa), Ionel STAN (preşedinte PER Tulcea) şi conducători ai organizaţiilor PER din judeţ.

Liderul PER Tulcea, Ionel STAN, a susţinut că, pentru a schimba ceva în judeţul Tulcea, este nevoie de oameni tineri, bine pregătiţi, cu dorinţa de a scăpa anumite comunităti de primari care s-au împământenit de zeci de ani şi care sunt de neclintit şi fără nicio viziune pentru comunitatea din care fac parte.
Filiala judeţeană şi-a început activitatea de aproape două luni, timpul fiind scurt pentru a constitui organizaţii în întreg judeţul.
La nivel de judeţ, avem constituite organizaţii în 14 comune, în cele patru oraşe şi în municipiul Tulcea. Avem candidaţi care vor produce surprize majore la alegerile locale.
Din echipă, la Tulcea, fac parte oameni determinaţi, foarte bine pregătiţi, cu proiecte şi viziuni fezabile, care îşi doresc schimbarea. Îi invităm sa se alature echipei, pe toţi cei care vor schimbarea, în sensul dezvoltării judeţului şi a oraşului Tulcea. Comunitatea din care facem parte (întregul judeţ Tulcea) beneficiază, majoritar, de persoane determinate, educate cu aspiratii spre dezvoltare şi stabilitate.
Pentru candidatura la functia de preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea, avem discuţii cu o persoană cu vizibilitate în judeţ şi în ţară, care n-a mai facut politică şi care s-a alăturat echipei PER. Dacă reuşim să o convingem de importanţa acestei candidaturi, vom anunţa şi candidatul pentru Consiliul Judeţean Tulcea.
Am rămas plăcut surprins de numărul mare de oameni care a venit lânga noi, oameni care n-au mai facut politică şi care s-au alaturat echipei PER Tulcea.
Pentru oraşul Tulcea, Partidul Ecologist Român şi-a anunţat susţinerea pentru tânărul SIMION DRAGOŞ, intrat în cursa pentru funcţia de primar al Municipiului TULCEA.
Pariul meu : cu Dragoş – primar, Tulcea (ca dezvoltare) va ajunge în primele 10 oraşe ale ţării.

SIMION DRAGOŞ , are 40 de ani, este absolvent a două facultăţi (Academia de Studii Economice Bucureşti şi Facultatea de Drept U.E.B.) , cu o experienţă de peste 15 ani în funcţii de conducere în cadrul unor companii de renume din România, actualmente antrepenor în domeniul transporturilor, activând pentru o scurtă perioada de timp ca Director de Cancelarie a Prefectului judeţului Tulcea, ocazie cu care a avut posibilitatea de a constata deficienţele şi problemele cu care se confruntă administraţia locală şi judeţeană .
Experienţa sa în domeniul managerial , pregătirea domnului Simion Dragoş, precum şi echipa PER Tulcea, formată din adevăraţi profesionişti, foarte bine pregătiti, sunt esenţiale pentru electoratul tulcean în luarea deciziei alegerii Primarului Municipiului Tulcea şi a Consiliului Local Tulcea

Declarații:

„Vreau să vă mulţumesc pentru această onoare! Faptul că m-aţi ales să reprezint partidul pentru a intra în bătălia electorală mă onorează şi mă motivează. Chiar dacă până acum nu am mai făcut politică, am hotărât să mă implic…şi m-am regăsit în PER.
Am decis împreună cu colegii mei, să punem în slujba cetăţenilor toată experienţa noastră acumulată până în prezent , pentru că vrem să transformăm municipiul Tulcea, atât pentru noi, cei contemporani, cât şi pentru copii, pentru că ei sunt viitorul.
Ideea e că timp de 30 de ani, politica şi administraţia s-a făcut haotic, doar în folosul celor aleşi sau numiţi. E timpul să schimbăm această problemă gravă a societăţii. E timpul că omul, cetăţeanul, să fie pus pe primul loc. Să nu uităm că un primar este un angajat al cetăţenilor şi trebuie să dea socoteală tuturor celor pe care-i reprezintă şi l-au ales pe acea funcţie!

„Noi nu ne-am propus să ne batem cu nimeni! Noi vom arăta că se poate şi altfel. Noi, vom construi! Oamenii sunt sătui de jocuri politice şi de înţelegeri pe sub masă. Trebuie să fim transparenţi, direcţi, să spunem lucrurilor pe nume şi să implicăm cetăţenii în tot ce înseamnă decizii majore pentru oraşul nostru!”

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE