Ştirea zilei

Ambulanţa şi Pompierii au avut un Revelion mai liniştit ca în alţi ani

Potrivit informaţiilor furnizate de dr. Salah Kilo, managerul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Tulcea, noaptea dintre ani a fost lipsită de evenimente notabile care să dea de furcă celor care au fost de gardă, medici, asistenţi/asistente medicale şi ambulanţieri.

„Chiar eu am fost de gardă în noaptea de Revelion şi spre deosebire de alţi ani a fost mai multă linişte ca să zic aşa. A fost un eveniment la Tudor Vladimirescu, o persoana care a suferit o plagă prin tăiere, el spune că s-a tăiat într-o farfurie, dar părerea noastră e alta, apoi doi bărbaţi care s-au bătut la Somova şi a fost nevoie de asistenţă medicală pentru unul dintre ei şi tot la Somova un bărbat a fost muşcat de un câine şi a trebuit să intervenim noi pentru a-i acorda asistenţă medicală de urgenţă. Din fericire nu am avut come alcoolice, nici la adulţi nici la copii, nu au fost decât foarte puţine toxinfecţii alimentare, persoane care au exagerat cu bucatele de pe masă, însă cum sărbătorile nu s-au terminat vom face un bilanţi după Sf. Vasile” a declarat dr Sahah Kilo.

Nici pompierii militari tulceni nu au avut intervenţii în noaptea dintre ani, potrivit informaţiilor furnizare de Nicolae Botezatu, purtătorul de cuvânt de la ISU Delta Tulcea.

Back to top button