fbpx
PSDTulcea

Andaluzia LUCA – Partidul Social Democrat: Apel către responsabilii din învățământ

- articol de informare electorală

„Am văzut astăzi și pe viu și mi-a fost semnalat de către părinții îngrijorați, apoi am văzut și imaginile publicate de presa locală de la începerea anului școlar in Tulcea.

În imaginea alăturată puteți vedea cum a fost „organizată“ deschiderea anului școlar la Școala nr. 8 din municipiul Tulcea. Nu este singura școală unde s-a întâmplat acest lucru.
Lipsă de organizare, copii și părinți la grămadă în fata școlilor, haos, nici vorbă de distanțare socială sau un flux pentru intrare/ieșire din școli.

Așa au stat lucrurile in prima zi de școală, de aceea rog insistent factorii de răspundere, în speță Inspectoratul Școlar Județean, să se replieze rapid și să asigure măsuri urgente de siguranță pentru sănătatea copiilor!

În acest moment realizăm că cei responsabili de siguranța copiilor au eșuat lamentabil. În ciuda asigurărilor date că totul este în regulă, că nu trebuie să ne facem griji, iată că, de fapt, nimic nu este în regulă și că părinții au de ce să se îngrijoreze pentru siguranța sanitară a copiilor lor..

În loc să pregătească revenirea copiilor la școală în condiții de siguranță, responsabilii din învățământ se ocupă de politică.

Secretarul de stat pentru învățământul preuniversitar, Rodica Luminița Barcari, este în concediu pentru că este candidatul PNL la președinția Consiliului Județean Ialomița. Doamna ministru Monica Anisie lipește afișe pentru candidații PNL din București. Doamna Inspector General al IȘJ Tulcea, Viorica Pavel, este mai preocupată de alegerile, unde candidază la Consiliul Local pe lista PNL.

Copiii sunt aruncați în aglomerații necontrolate, expuși îmbolnăviriii, doar pentru că cei care trebuiau să organizeze cât mai bine acest început de an școlar se ocupă de viitorul lor în politică, nu de viitorul unei întregi națiuni!

Lăsați măcar pentru câteva zile politica și ocupați-vă de copii și de sistemul de învățământ!”

Andaluzia LUCA
– candidat pentru funcţia de primar al Municipiului Tulcea

PS: Îi rog pe părinții și bunicii care au sesizat astfel de situații la școlile unde merg copiii și nepoții lor să mi le semnaleze, pentru a le putea aduce cât mai rapid la cunoștința Inspectoratului.

 

Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, la comanda PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZATIA JUDETEANA TULCEA CMF21200019

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button