fbpx
PSDTulcea

Andaluzia LUCA – Partidul Social Democrat: „Schimbăm Tulcea în bine din primele 300 de zile”

- articol de informare electorală

Am propus, pentru mandatul 2020-2024, un program complex, bazat pe un unic proiect: Tulcea. Toate celelalte sunt proiectele conexe acestui proiect amplu.

Am prezentat tulcenilor un extras din angajamentul meu pentru primele 300 de zile de mandat, mulți dintre dumneavoastră l-ați văzut în pliantele care au ajuns în posesia dumneavoastră.

Mă bucură mult faptul că a văzut acel pliant și unul dintre contracandidați. Acum umblă prin oraș, făcând pentru prima dată cunoștință cu problemele și străzile Tulcei, și filmează în locurile pentru care eu mi-am asumat proiecte. A fost chiar în zone în care există deja proiecte pe fonduri europene în diverse faze de derulare, promițând că va face domnia sa tot proiecte europene.

Foarte bine, să dublăm proiectele care deja există, poate-poate obținem ceva.

Pentru că în pliant am prezentat și o viziune asupra parcului Victoria, parc a cărui stare deplorabilă este semnalată de multă vreme de locuitorii din zonă, contracandidatul a filmat și el ceva la parcul Victoria. Am vorbit despre proiectul spațiului de agrement acvatic de la lacul Ciuperca, hop și contracandidatul cu o filmare în același loc. Iar exemplele pot continua.

Mă aștept ca următorul filmuleț să fie despre hub-urile pentru tineri și seniori din cartiere, înființate în punctele de termoficare abandonate, sau despre parcările supraetajate pe care le propun a se construi în următorii ani.

Stimate contracandidat, mă bucur dacă proiectele mele crează emulație. Dacă mai aveți nevoie de subiecte pentru postări, vă stau la dispoziție.

#meritămunoraș#meritațiunprimar

Andaluzia LUCA
– candidat pentru funcţia de primar al Municipiului Tulcea

Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, la comanda PARTIDULUI SOCIAL DEMOCRAT – ORGANIZATIA JUDETEANA TULCEA CMF21200019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button