Alte partideTulcea

Valentin SPIRU – Partidul Mişcarea Populară: „Suntem o comunitate care vrea să schimbe lumea în care trăim”

- articol de informare electorală

Oameni buni, stimaţi tulceni,
Noi nu suntem doar un partid, suntem o comunitate care vrea să schimbe lumea în care trăim.
Cum zicea Walt Disney: „Dacă poți să visezi, poți să și realizezi!”
Am început cu visul de a ne schimba noi înșine… apoi cu visul de a schimba orașul nostru, în onoarea și sacrificiul bunicilor, străbunicilor și prietenilor noștri. Am început acest vis și totodată această luptă pentru că altfel rămân mereu învingători tot cei care nu au limite și reguli, au doar drepturi, dar nu și obligații.
Trebuie să începem să facem rădăcini, să deschidem porțile Primăriei.
Să lăsăm persoane tinere, inteligente să intre, să nu ne fie teamă că ne fura locul.
Trebuie să căutăm și să găsim persoane mai inteligente ca noi, pentru că doar aşa putem face din orașul Tulcea un oraș frumos, organizat, civilizat.
Noi nu mai facem ședințe de partid… noi facem duminici în familie!
Pentru ca această familie trebuie să crească împreună, trebuie să plângem și să radem împreună, dar pentru astea am nevoie de ajutorul vostru, pentru că eu vă consider importanţi și pentru ca în această luptă nu pot fi singur. Am nevoie de sprijinul tuturor pentru a putea oferi siguranța și demnitate tuturor tulcenilor, precum și copiilor noștri, născuţi sau nenăscuţi încă!

Sunt Valentin SPIRU şi candidez din partea Partidului Mişcarea Populară pentru funcţia de primar al Municipiului Tulcea.

TRANSFORMĂM SENTIMENTELE NOASTRE ÎN ACŢIUNI CARE ADUC REZULTATE!

Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de Partidul Mișcarea Populară, Organizația Județeană Tulcea – Cod AEP 21200020

Back to top button