Anunţuri

ANUNT ANGAJARE ANDALUZIA S.R.L.

ANDALUZIA S.R.L. este beneficiarul proiectului „DEZVOLTAREA COMPANIEI ANDALUZIA PRIN INVESTIȚIE INIȚIALĂ ÎNTR-O UNITATE NOUĂ DE SERVICIU DOTATĂ CU TEHNOLOGIE NOUĂ ȘI FORȚĂ DE MUNCĂ NOUĂ”, cod MySMIS 122763, proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 – Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii,  Prioritatea de investiții 2.2 – Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor-apel de proiecte POR/2018/2/2.2.A/ITI.

anunta ca are 3 locuri vacante pentru urmatoarele posturi:

1 post pentru operatori utilaj (macaragiu),

1 post mecanic macarale

  • post reprezentant vanzari online si marketing.

Locurile vacante se adreseaza persoanelor cu domiciliul in orasele  Babadag, Isaccea, Măcin, Sulina, municipiul Tulcea, în județul Tulcea: Baia, Beștepe, C.A. Rosetti, Ceamurlia de Jos, Ceatalchioi, Chilia Veche, Crișan, Frecăței, Greci, Grindu, I.C. Brătianu, Jijila, Jurilovca, Luncavița, Mihail Kogălniceanu, Mahmudia, Maliuc, Mihai Bravu, Murighiol, Niculițel, Nufăru, Pardina, Sarichioi, Sfântu Gheorghe, Slava Cercheză, Smârdan, Somova, Văcăreni, Valea Nucarilor sau în județul Constanța: Corbu, Istria, Mihai Viteazu.

Locurile vacante se adreseaza persoanelor din categorii defavorizate, respectiv tineri cu varsta pana in 24 de ani sau/si persoane cu varsta peste 50 de ani

Se face mentiunea ca societatea detine un sistem laptop cu o tastatura si sistem braillle, asadar, postul de reprezentant vanzari online-marketing este compatibil unei persoane nevazatoare care se afla in cautarea unui astfel de post.

Se face mentiunea ca societatea detine magazinul virtual https://andaluzia-proiect.eu astfel incat persoana care va fi angajata pe postul de reprezentant vanzari online si marketing va avea in responsabilitatea activitatea magazinului virtual. Magazinul virtual contine elementele prevazute de standardele internationale si este accesibil persoanelor cu dizabilitati de vedere, dar si de intelegere

Cerinte: se va transmite CV in format simplu la adresa de email : andaluziatulcea@hotmail.com

 persoană de contact: SOAITA ANDREEA, email: soaita_a@yahoo.com

Back to top button