fbpx
Ştirea zilei

Atac cu drone în Vama Isaccea – Orlovca!

UPDATE ora 9.30 – ”Traficul prin PTF Isaccea este închis total din cauza atacurilor de azi noapte de pe partea ucraineană (PTF Orlovka). Astfel, traficul pe ieşire este redirectionat către Galaţi Rutier. La acest moment, poliţiştii de frontieră din PTF Isaccea operează strict autovehiculele aflate în punct pe intrare. Cele doua bacuri care asigură traversarea de pe un mai pe altul al Dunării sunt ancorate pe malul românesc.” (Garda de Costă)

UPDATE ora 8.00 – Potrivit autorităților ucrainene, într-un interval de numai 15 minute, între 2.20 și 2.35, în noaptea de 25 spre 26 septembrie 2023 trei drone kamikaze au explodat în Vama Orlovca.

Atac în Vamă!

Noapte de coșmar pentru locuitorii din orașul Isaccea. După ora 2.30 aproape toți locuitorii au fost treziți de prima explozie a unei drone kamikaze care a lovit Vama Orlovca de pe celălalt mal al Dunării în dreptul orașului Isaccea.

Au urmat ore de panică și o noapte albă pentru isacceni, așa cum au parte de ceva vreme și locuitorii de peste Dunăre, mulți dintre ei etnici români, dar cetățeni ucraineni.

Vom reveni cu detalii.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button