fbpx
Ştirea zilei

Logodnă la Babadag întreruptă de polițiști și 20.000 lei amendă!

- și nuntașii n-au fost sancționați: ,,darul" total de 45.000 lei

În cursul zilei de astăzi, polițiștii tulceni au constatat că într-un imobil situat pe strada Tudor Vladimirescu din orașul Babadag, se află în desfășurare un eveniment privat.

de

Evenimentul a fost sistat, iar organizatorii, respectiv un bărbat de 35 de ani și o femeie de 54 de ani, ambii din orașul Babadag, au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 20.000 de lei, conform Legii 55/2020, privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19.

Totodată, polițiștii au identificat alte 21 de persoane participante la eveniment, care au fost sancționate contravențional cu amenzi în valoare totală de 45.000 de lei.

Atragem atenţia cu privire la continuarea adoptării unui comportament precaut şi recomandăm tuturor cetățenilor să nu se expună la riscuri, să respecte distanțarea fizică și să poarte masca de protecție, în toate spațiile publice închise și deschise.

De asemenea, respectaţi interdicțiile cu privire la organizarea de evenimente private iar după ora 22.00, deplasaţi-vă doar justificat!

Comunicat IPJ Tulcea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE