fbpx
Ştirea zilei

Avansări în grad înainte de termen la ISU Delta Tulcea

Astăzi, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Delta” al județului Tulcea a avut loc un scurt ceremonial militar cu ocazia zilei de 13 Septembrie 2020 – Ziua Pompierilor din România.
Pentru eforturile depuse și rezultatele deosebite obținute în domeniile lor specifice de activitate, au fost avansați doi ofițeri și patru subofițeri în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim pentru avansare la termen.

Este vorba despre avansarea în gradul de locotenent colonel a fostului maior POGURSCHI Florel CONSTANTIN şi în gradul de căpitan a fostului locotenent LARIE Vasile CLAUDIU-VERONEL, precum şi în gradul de plutonier adjutant a fostilor plutonieri ENACHE Victor DUMITRU, HĂLĂU Gheorghe DANIEL, IVANOV Toader CIPRIAN şi SCIOTNIC Simion ANATOLI.

Au fost acordate totodată diplome de merit cadrelor militare care s-au evidențiat în activitatea lor profesională prin îndeplinirea exemplară a atribuțiilor de serviciu.
De asemenea, s-a dat citire mesajului aniversar transmis de către inspectorul general al IGSU, general de brigadă Dan-Paul Iamandi, în fața întregului personal prezent la activitate.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button