Ştirea zilei

Avem elevi de … excelență: Punctaj maxim pentru Elena Tamara Ivanof la Universul Științelor!

Centrul Județean de Excelență Tulcea a fost reprezentat azi, chiar de Ziua Învățătorului, de patru liceeni de excepție din Tulcea la concursul interjudețean, nivel liceal – ,,UNIVERSUL ȘTIINȚELOR”, organizat în Municipiul Slobozia, județul Ialomița.

La concurs s-au înscris 16 echipe din centre județene de excelență din țară. Centrul județean de excelență tulcean a fost reprezentat de două echipe.
Lotul de elevi participanți a fost alcătuit din:
Echipa 1 – BAHACIU RAISA GEORGIANA și POPESCU LUCA DANIEL
Echipa 2 –  IVANOF ELENA TAMARA și  VAVILOV IRIS ALEXANDRA
Elevii sunt coordonați la Centrul de Excelență din Tulcea de doamna Camelia IVANOV, profesor de matematică și director al Liceului Teoretic ,,Grigore Moisil” din Tulcea.


,,Deși este prima participare la acest nivel, de la înființare, elevii tulceni au obținut locul al III-lea cu echipa Ivanof-Vavilov (locul I nu a fost adjudecat de nicio echipă deoarece nu a fost obținute minimum 90 de puncte necesare) și o mențiune cu echipa Bahaciu-Popescu. Astfel, premiile pentru locul I au fost redistribuite către doi elevi care au obținut maximum de puncte pe specialitate (50 de puncte) iar unul dintre cei doi elevi cu punctaj maxim a fost Elena-Tamara IVANOF, elevă a Liceului Grigore Moisil și a Centrului Județean de Excelență Tulcea.
Mulțumim doamnei Inspector Școlar General al ISJ Tulcea, Viorica PAVEL pentru suportul necondiționat oferit încă de la înființare și, nu în ultimul rând, domnului Primar al Municipiului Tulcea, Ștefan ILIE, care a facilitat participarea la această competiție, asigurând transportul lotului Centrului Județean de Excelență tulcean la Slobozia.” a declarat Constantin Coca, director al Centrului Județean de Excelență Tulcea.

Back to top button