fbpx
Ştirea zilei

Bani şi droguri într-o maşină cu patru tineri tulceni

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea, aflați în serviciul de patrulare sâmbătă seara, au observat pe strada Isaccei din municipiul Tulcea,  un autoturism în care se aflau patru persoane. Având în vedere ora târzie, locul întunecat în care era parcat autoturismul și comportamentul suspect al tinerilor, jandarmii au procedat la legitimarea și identificarea persoanelor.

Persoanele, cu vârste de 19, respectiv 25 ani,  au devenit agitați, încercând să ascundă ceva, astfel că jandarmii au efectuat controlul corporal al acestora, ocazie cu care au găsit asupra unui tânăr, într-o borsetă, 2 pungi sigilate și 14 pliculețe care conțineau resturi vegetale de culoare verzuie, suma de 830 lei și 50 de euro.

Tânărul a recunoscut că substanțele pe care le avea asupra sa erau destinate consumului propriu și pentru comercializare.

Jandarmii au întocmit documentele de sesizare conform prevederilor procedurale, fiind înaintate împreună cu probele găsite asupra persoanelor în cauză, autorităților competente pentru efectuarea cercetărilor.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button