Ştirea zilei

S-a redeschis: Peste patru sute de tulceni vaccinaţi la sediul Colegiului Medicilor

După ce a fost cel care a deschis în luna ianuarie campania de vaccinare la Tulcea, Centrul de vaccinare de la Colegiul Medicilor – strada Babadag bl. 7, sc. A, parter a fost redeschis de la începutul săptămânii trecute şi aici nu mai puţin de 426 de tulceni şi-au primit prima doză de Pfizer/BioNTech.

Avem un flux de 96 de doze de vaccin Pfizer/BioNTech pe zi şi iată că am reuşit până acum să vaccinăm de când am redeschis nu mai puţin de 426 de persoane care au ales acest centru de vaccinare. Este primul centru de vaccinare care a funcţionat la Tulcea, pentru personalul sanitar în luna ianuarie şi este şi singurul centru de vaccinare amenajat în sediul unui colegiu al medicilor, o dovadă că noi cei din Colegiul Medicilor Tulcea ne-am dorit astfel să ne aducem contribuţia la sănătatea tulcenilor în mod direct şi concret”, a declarat coordonatorul centrului de vaccinare de la Colegiul Medicilor Tulcea, dr. Emilia Stamate.

La centrul de vaccinare de la Colgiul Medicilor Tulcea, alături de medicul coordonator, mai sprijină activitatea dr. Dumitru Vâlcu şi dr. Viviana Donciu, alături de asistentele medicale şi registratorii anhajaţi de Primăria Tulcea. Programul de la centru de vaccinare este de la 8.00 la 20.00 şi vaccinarea se face fără programare.

Back to top button