fbpx
Ştirea zilei

Bărbat agresat pentru că nu purta masca de protecție!

Un bărbat a fost agresat de doi bărbați pentru că nu purta masca de protecție în magazin.  Au intervenit jandarmii.

 Ieri, în jurul orei 20:30,  jandarmii, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au fost solicitaţi, prin intermediul Sistemului Național Unic pentru Apeluri de Urgență 112, de către un bărbat, care a reclamat faptul că este agresat de alți doi bărbați pe strada Sabinelor din municipiul Tulcea.

Jandarmii s-au deplasat la fața locului indicat de apelant, unde au identificat un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care a declarat faptul că a mers la un magazin alimentar pentru a face cumpărături pentru un alt bărbat căruia îi renova apartamentul din apropiere. La un moment dat, în interiorul magazinului, a observat un bărbat care nu purta masca de protecție, astfel că i-a atras atenția, ulterior recunoscându-l ca fiind vecinul bărbatului care deține apartamentul pe care îl renova.

La ieșirea din magazin,  bărbatul a fost agresat fizic, fiind lovit cu pumnii și picioarele în zona feței, provocându-i sângerări la nivelul nasului. El a declarat că a fost agresat de bărbatul căruia i-a făcut observații cu privire la obligația de a purta masca de protecție, dar și de vecinul său, care este chiar persoana căruia îi renova apartamentul.

Bărbatul, căruia i s-a atras atenția în magazin cu privire la obligația de a purta masca de protecție,  nu a fost găsit la fața locului, însă, jandarmii s-au deplasat la apartamentul indicat de persoana vătămată, unde au identificat un bărbat, semnalat ca fiind una dintre persoanele reclamate. Acesta a declarat că a vrut doar să aplaneze conflictul dintre cei doi, respectiv vecinul său, care nu a mai fost găsit la fața locului și persoana care îi renova apartamentul.

Având în vedere cele constatate, oamenii legii au întocmit pe numele bărbatului reclamat actele de sesizare a organelor de urmărire penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe.

 De asemenea, jandarmii au adus la cunoştinţa persoanei vătămate termenul de introducere a plângerii prealabile care trebuie să fie introdusă în termen de 3 luni din ziua în care persoana vătămată a aflat despre săvârşirea faptei.

Comunicat IJJ Tulcea

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE