fbpx
Ştirea zilei

Ca la meteo: Deschiderea patinoarului amânată din cauza ploii

Amânarea deschiderii patinoarului de la Ciuperca pentru data de 3 ianuarie 2022 (nici atunci nu e sigură, din cauza capriciilor vremii – n.n.) se datorează faptului că firma de mentenanţă a fost sabotată de …ploaie!

Da, da! Ploaia din ultimele zile, potrivit specialiştilor care cu asta se ocupă şi chiar sunt calificaţi în domeniu, ar fi pus în pericol şi pune şi acum în pericol instalaţia de răcire, aşa că deschiderea patinoarului este amânată, potrivit prognozelor meteo, pentru data de 3 ianuarie 2021. Nu e mai puţin adevărat că dacă, printr-un miracol, prognoza specialiştilor de la Administraţia Naţională de Meteorologie ar fi greşită, ceea ce nu prea e posibil, iar în următoarele zile nu vor mai fi precipitaţii de niciun fel (foarte important -n.n.) iar temperaturile diurne sau nocturne vor scădea sub 0 grade, patinoarul s-ar putea deschide mai devreme de lunea viitoare. De asemenea, la fel, dacă prognoza specialiştilor de la Administraţia Naţională de Meteorologie ar fi greşită, ceea ce nu prea e posibil, iar la începutul săptămânii viitoare va ploua din nou, mai mult ca sigur deschiderea patinoarului va fi iarăşi amânată.

Asta probabil că ar fi trebuit să explice „specialiştii în comunicare” de la primărie tulcenilor, nu să posteze o fotografie din arhivă, de pe vremea fostului primar Cosntantin Hogea şi să transmită neinspirata frază „În sfârșit, temperaturile sunt favorabile deschiderii patinoarului. Vă așteptăm pe gheață!” pentru ceva ce se deschide, fără niciun farmec, după sărbători. Şi pentru care au fost „amendaţi” în comentarii…

Back to top button