fbpx
Consiliul Judeţean

Campania #oamenicamine invită tulcenii la vaccinare!

Secretarul general al județului, Marius Cristi MIHAI, a participat astăzi, 21 ianuarie, la conferința de presă prilejuită de sosirea la Tulcea a Caravanei Vaccinării #oamenicamine, desfășurată sub egida Filmevent, cu sprijinul Primăriei Municipiului și al Instituției Prefectului Tulcea.

La evenimentul de presă, desfășurat în paralel cu Maratonul Vaccinării, găzduit în Piața Civică, au mai participat primarul Ștefan ILIE, subprefectul Nicolae TOPOLEANU, dr. Delia Oana CIULACHE din partea DSP Tulcea, și dr. Anca Viviana DONCIU, reprezentant al Colegiului Medicilor Tulcea în contextul campaniei de vaccinare din județul nostru.

În cadrul conferinței, secretarul general al județului a vorbit despre situația vaccinării în rândul tulcenilor și, mai mult decât atât, despre importanța conștientizării faptului “că numai prin vaccinare vom depăși această criză sanitară fără precedent”. De asemenea, reprezentantul conducerii Consiliului Județean a subliniat că, prin intermediul susținerii campaniilor de informare si, mai mult decât atât, prin sprijinirea activă a activității Spitalului Județean de Urgență, încă de la începutul pandemiei, au fost depuse toate eforturile pentru a diminua și combate efectele răspândirii SARS-CoV-2.

Campania #oamenicamine, dedicată educației despre sănătatea publică în context pandemic oferă, astăzi și mâine, locuitorilor municipiului Tulcea ocazia de a participa la sesiuni Informaționale, cu caracter educativ, despre importanța, necesitatea și beneficiile vaccinării împotriva virusului Covid-19.

În plus, tulcenii au ocazia de a se vaccina în corturile special amenajate în cadrul campaniei, în centrul municipiului.

Campania va continua în județ, la Babadag și Topolog, în zilele de 22 și 23 Ianuarie.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE