Ştirea zilei

Campania „Super Eroi de Crăciun” pentru 100 de tulceni

Marea rețea de Voluntari în Europa a trimis pentru 100 de tulceni, bătrâni și copii, super cadouri de Crăciun. Campania derulată de puternica asociație europeană se intitulează „Super Eroi de Crăciun”, prin care peste 3000 de cadouri au fost trimise în toată România.

Reprezentantul pe Tulcea al voluntarilor europeni, Laura Ghioc, a preluat 70 de pachete trimise din Germania, Austria, Italia, Belgia, Olanda, pentru bătrâni, copii din familii modeste și copii cu afecțiuni medicale multiple- cancer, astm, diabet, tetrapareza. Au urmat 30 de pachete speciale de alimente și dulciuri, pregatite de Voluntarii romani din Spania, pentru 30 de bătrânei din Vărărie- Baltă. Bucuria celor care au primit cadourile a fost extraordinar de mare.

 

„Mulțumesc din suflet, în numele acestor zeci de copii și bătrâni, în ochii cărora am văzut lacrimi de bucurie, voluntarilor din toată Europa, care au trimis daruri minunate, pentru suflete încercate. Mulțumim Adrianei Mureșan, fondatoarea Voluntari în Europa, o reală Wonder Woman, pentru că datorită ei, a început și continuă BINELE răspândit cu atâta iubire din toată Europa spre România. Mulțumiri lui Adrian Anton, coordonator pe Spania al rețelei de voluntari, care a pregătit surprize absolut neașteptate pentru zeci de bătrâni din Vărărie. Mulțumiri tuturor voluntarilor, pentru că au adus BUCURIE DE CRĂCIUN atâtor suflete.

De Crăciun ne-am gândit și la cei mai mici dintre noi, la Bebeluși. Am vrut să bucurăm cât mai mulți bebeluși din familii modeste, dar și din familii afectate puternic de pandemie. Cei 2 Moși Crăciuni care au pregătit pungi pentru 45 de Bebeluși Veseli sunt 2 voluntari de cursă lungă. Unul dintrei ei este doamna Dana Dima Demetrian, care înainte de a fi vicepreședinta BCR, susține de ani de zile zeci de acțiuni socio-medical- umanitare. Al doilea Moș Crăciun este coordonatorul pe Spania al Rețelei de Voluntari în Europa, dl Adrian Anton. S-au oferit lapte praf Nan, produse de igienă pentru bebeluș, pamperși reutilizabili premium lux, hrană diversificată tip cereale și piureu de fructe, ” ne-a declarat organizatoarea acțiunii Laura Ghioc

Back to top button