Ştirea zilei

Jocuri de noroc și trafic de alcool în campusul vietnamezilor

Potrivit unui comunicat al IPJ Tulcea, în cursul zilei de azi., polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanta- Biroul Județean de Poliție Transporturi Tulcea au desfasurat acțiuni pe linia prevenirii și combaterii faptelor antisociale, în incinta unor societăți comerciale, de pe raza municipiului Tulcea.

,,În cadrul actiunii, polițiștii au identificat 15 persoane de cetatenie straina ( vietnameza) care organizau jocuri de noroc, altele decât cele autorizate de lege, în spațiul de cazare în comun al unei societății.

De asemenea, asupra unuia dintre bărbați au fost găsite două obiecte taietor-înțepătoare, de natura celor interzise la detinere.
In cadrul aceleiași acțiuni, polițiștii au identificat doua persoane care desfășurau activități de comerț, cu bauturi alcoolice și non-alcoolice, fără a îndeplini condițiile prevăzute de lege.
Totodata, oamenii legii au constatat ca persoanele în cauză nu purtau mijloacele de protecție individuală necesare prevenirii si limitarii răspândirii noului Coronavirus.
În urma controalelor efectuate, polițiștii au aplicat 32 de sancțiuni contravenționale, in valoare de 61.500 de lei si au ridicat în vederea confiscarii sumele de 19.545 de lei si 505.000 dong, precum si bauturi alcoolice în valoare de aproximativ 12.000 de lei.
De asemenea, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, iar cele 2 obiecte taietor-intepatoare au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor.
Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Tulcea, jandarmilor din cadrul IJJ Tulcea si reprezentantilor ORI.” se arată în comunicatul transmis de IPJ Tulcea.

Back to top button