fbpx
Ştirea zilei

Candidat amendat de jandamii tulceni cu 4000 de lei

Și în seara asta, jandarmii au făcut exces de zel la Tulcea, oprind manifestarea noastră. Cu toate acestea, mulți tulceni au rezonat cu mesajul nostru. Mâine suntem la Galați și Brăila, apoi la Buzău. DREPTATE PENTRU ROMÂNIA!„, este mesajul postat pe pagina de socializare a unui candidat ajuns la Tulcea în seara de miercuri, 11 noiembrie 2020 pentru a-şi face campanie, deşi NICIUN TULCEAN NU ÎL VA VOTA! Pentru simplul motiv, desigur, că nu se află pe listele de candidaţi din Circumscripţia Electorală nr. 38 Tulcea!

Ce este cu adevărat interesant este faptul că respectivul candidat, pentru cele câteva zeci de selfiuri şi un discurs pentru care nu va primi absolut niciun vot a fost sancţionat cu suma de 4000 de lei.

Persoana care a organizat în Piața Mircea cel Bătrân din municipiul Tulcea o adunare publică nedeclarată în data de 11 noiembrie, la care persoanele participante nu au respectat măsurile de distanţare fizică, a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 2.000 lei conform art 65, lit l , Legea 55/2020 și cu amendă în valoare de 2.000 lei conform art 26 , alin 1, lit a, Legea 60/1991.„, a confirmat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Tulcea.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button