fbpx
Evenimente

Căruță făcută praf pe un drum județean aproape de Niculițel

 

În dimineața zilei de 4 iunie a.c., un tânăr în vârstă de 28 de ani, din comuna Niculițel, în timp ce conducea un atelaj hipo pe un drum neamenajat, la pătrunderea pe DJ 229C nu a acordat prioritate de trecere unui auto, care avea acest drept, condus de un bărbat în vârstă de 51 de ani, din comuna Niculițel, cu care a intrat în coliziune.

În urma accidentului, a rezultat rănirea conducătorului atelajului, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Cercetările continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Poliţiştii le recomandă conducătorilor de vehicule să respecte normele rutiere privind prioritatea de trecere, indiferent că este vorba despre pietoni sau vehicule, de asemenea folosirea centurii de siguranță obligatorie, să circule cu o viteză adaptată permanent condiţiilor concrete din trafic, să evite depăşirile riscante, iar pentru un plus de siguranţă, să păstreze distanţa în mers între vehicule.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button