fbpx
EvenimenteTimp liber

Jador, Lora, Raluka și Alex Velea, capetele de afiș de la Sărbătoarea Teilor de la Luncavița!

Duminica aceasta, la Luncavița, Stadionul ”Gheorghe Popescu” din localitate va fi locul în care se va organiza o nouă ediție a uneia dintre cele mai apreciate sărbători din mediul rural, ”Sărbătoarea Teilor”! Anul trecut, la a douăzecea ediție, pe scena amenajată pe terenul de fotbal au urcat două nume sonore din showbizul românesc: Vali Vijelie și Marcel Pavel. (Foto sus☝️)

Ediția din acest an se poate spune că nu e cu nimic mai prejos, ba dimpotrivă din moment ce are nu doi ci patru artiști foarte cunoscuți: Jador, Lora, Raluka și Alex Velea!

De la ora  14.30 vor urca pe scenă ansambluri folclorice de copii și nu numai, din Luncavița și localitățile limitrofe pentru ca în jurul orei 16.30 primarul Aurel Iorga să premieze câștigătorii concursului de gastronomie locală. Deci, aviz amatorilor de turism gastronomic!

Ansamblul Baladele Deltei cu soliștii Costel Atanasof, Georgeta Nichifor, Laura Mocăniță și Laura Feraru vor întreține atmosfera de cântec, joc și voie bună după ora 17.00 urmând ca de la ora 18.00 să urce pe scenă îndrăgita artistă populară Adriana Ochișanu pentru un recital de jumătate de oră.

După ora 18.30 vor cânta Lora&Band și Stelu Pandelescu împreună cu taraful urmând ca în intervalul orar 20.00 – 22.30 să urce pe scenă pentru recitaluri de câte 45 de minute Jador, Raluka&ProiectBalkanic și Alex Velea!

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE