fbpx
Ştirea zilei

Cinci dosare penale pentru violare de domiciliu, distrugere și furt

Cinci bărbați din municipiul Tulcea au pătruns la prima oră a dimineții, fără voie, în curtea unui imobil, fiind acuzați de proprietar pentru fapte precum violare de domiciliu, distrugere și furt.

În data de 03 mai a.c., în jurul orei 06.15, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Tulcea au fost solicitați prin intermediului Serviciului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, să intervină pe o stradă din municipiul Tulcea, unde s-a reclamat violare de domiciliu, distrugere și furt.

La fața locului, jandarmii au identificat bărbatul care a reclamat fapta și întrebat de cele întâmplate, acesta a declarat că, în timp ce se afla în casă, împreună cu soția și copiii, a auzit gălăgie în curte și a observat mai multe persoane, care au pătruns în curte prin escaladarea gardului împrejmuitor.

Din spusele reclamantului, bărbații, care au pătruns fără voie în curtea imobilului, se aflau sub influența băuturilor alcoolice și din primele verificări a reieșit faptul că au agresat câinele, au distrus o mașinuță electrică destinată copiilor și au sustras o pubelă pentru depozitarea gunoiului menajer. În momentul în care bărbatul a apelat la sprijinul jandarmilor, persoanele reclamate au fugit și s-au refugiat într-o curte din apropiere.

Jandarmii au identificat în curtea indicată de apelant cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 27 de ani, care emanau halenă alcoolică, refuzând să ofere date cu privire la la cele sesizate. Cei cinci bărbați s-au ales cu dosare penale pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, distrugere și furt. De asemenea, au fost aplicate zece sancțiuni contravenționale în valoare de 13.500 lei pentru tulburarea liniștii publice și refuzul de a furniza date pentru stabilirea identității.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button