fbpx
Ştirea zilei

Cinci zile de trageri cu muniţie de război în Poligonul Babadag!

- traficul rutier de pe DJ 222 va fi restricţionat

În conformitate cu prevederile instrucțiunilor „F.T. 13 – Organizarea și funcționarea poligoanelor Forțelor terestre, Măsurile de siguranță a tragerilor/2018“, vă aducem la cunostință că în perioada    02.11.2020-06.11.2020 între orele 08.00-23.00, în poligonul Babadag situat între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara, pe DJ222, se execută trageri cu muniție de război, ziua și noaptea.

În tot acest timp, circulația pe DJ 222 între localitatea Enisala și localitatea Sălcioara va fi restricționată prin amplasarea a două bariere, iar tragerile se vor executa fără întrerupere pe interval de 60 de minute cu pauze de 15 minute între ele pentru descongestionarea traficului rutier. Pătrunderea în perimetrul poligonului se va face doar cu aprobarea şefului poligonului.

Pentru rezolvarea unor situații de urgență se va lua legatura ÎN MOD OBLIGATORIU cu Centrul secundar de Pregătire pentru luptă Babadag la numerele de telefon 0240/562805; 0745736741.

De asemenea, pentru buna desfăşurare a activităţilor în perioada şi la intervalele orare mai sus menţionate, recomandăm să se folosească ca rută alternativă de circulație între localitatea Babadag și localitatea Sălcioara ruta: BABADAG – DN 22- localitatea CEAMURLIA DE JOS – localitatea JURILOVCA – DJ 222 – localitatea SĂLCIOARA (și retur).

Nerespectarea recomandărilor prezentate mai sus poate duce la consecințe grave de care unitatea militară nu se face răspunzătoare.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE