fbpx
PNL

Cine fluieră-n congres, nu este … prefect!

Chiar dacă nu este confirmat încă de Monitorul Oficial al României, social democratul Dan Munteanu, avocat de profesie şi lider al grupului de consilieri judeţeni PSD, va fi viitorul prefect al judeţului Tulcea. Numirea acestuia se va face, foarte probabil, săptămâna viitoare, după ce Guvernul va adopta o hotărâre în acest sens.

Demnitarii care vor fi numiţi săptămâna viitoare au făcut obiectul unor negocieri la nivel central iar pentru echipele de negociatori, liderii tulceni nu au avut prea multe de impus. Cu atât mai puţin liberalii tulceni care la congresul din septembrie nu au prins niciun loc în #echipacâştigătoare!

Că tot veni vorba de congres şi de #echipacâştigătoare! Pe surse, Congresul PNL a rămas încă viu în memoria unora, din moment ce zilele acestea, într-o şedinţă de partid, la Tulcea, a fost evocat momentul în care viitorul preşedinte, Florin Cîţu, cel din #echipacâştigătoare, a fost huiduit. Desigur, a fost huiduit de cei din tabăra Ludovic Orban, care s-au declarat public în tabăra fostului preşedinte PNL, nu „apolitici” ca cei din filiala tulceană care nu şi-au exprimat public vreo opţiune! Însă huiduielile altora i-au costat, în mintea unora, şi pe ai noştri… Patetică scuză pentru micii lideri liberali de la Tulcea!

Păi de asta nu avem prefect, că am fluierat la congres!”, a încercat să explice membrilor penelişti un lider local cum, şi de data asta, tot aliaţii primesc funcţia de prefect şi nu ei. Un membru PNL a avut inspirata întrebare: „Dar în primăvară, când cei de la PLUS au primit postul, cine şi unde a fluierat?”. Din păcate, din cauza unui bruiaj, nu se înţelege prea clar răspunsul la această întrebare logică. Probabil nici nu îl vom afla prea curând.

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE