fbpx
PNL

Cîț’ liberali tulceni își vor vota președintele?

Azi, PNL Tulcea, cu cea mai mică (doar 82 de delegați) dar probabil cu cea mai liberală organizație din țară, are de ales între președintele în exercițiu, Ludovic Orban, sub mandatul căruia liberalii au ajuns la guvernare, și contracandidatul Florin Cîțu, cel care i-a scos de la guvernare pe aliații de la USR.

Votul celor două moțiuni a demonstrat că la Tulcea sunt două tabere, dar una dintre ele clar favorită: 49 de voturi din 54 exprimate pentru Forța Dreptei a lui a lui Ludovic Orban, față de numai 36 pentru România liberală a lui Florin Cîțu.

Singurul reprezentant marcant al PNL Tulcea care nu și-a ascuns niciodată opțiunea în spatele unui buletin de vot secret a fost deputatul George Șișcu. Nici Ștefan Ilie, președintele reales al liberalilor tulceni, nu pare să fie în tabăra Cîțu, din mai multe motive: de Ponta, de Dăncilă dar mai ales de Antonescu, un fan declarat a lui Orban. Desigur nu despre Crin Antonescu este vorba…

Doar Michael Gudu pare să aibă tricoul #echipeicâștigătoare pe sub cămașa de la costum, astfel încât, la o adică, să arate că a fost, este și va fi în ,, România liberală”.

Pe cale de consecință, cum ar încheia ilustrul maestru al berii, pardon, al barei, e greu de răspuns la întrebarea ,,Cîț’ liberali tulceni își vor vota președintele?”, asta pentru că de la Tulcea e clar că și Orban și Cîțu vor primi voturi. C-așa-i-n PNL!

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button