PNLTulcea

George ŞIŞCU – Partidul Naţional Liberal: “Sănătatea tulcenilor, prioritară în mandatul meu”

- articol de informare electorală

Sănătatea tulcenilor va fi prioritară în mandatul meu de Preşedinte al Consiliului Judeţean. Evident că preocuparea principală va fi depăşirea cu bine a pandemiei, dar în acelaşi timp voi demara câteva proiecte aşteptate de către locuitorii judeţului.

Astfel, voi susține un parteneriat cu Primăria Municipiului Tulcea pentru continuarea investițiilor la spitalul județean. Totodată, mă voi implica personal în rezolvarea problemei lipsei de personal medical calificat în spitalul județean, în special pentru secțiile de neonatologie și pediatrie. De reabilitare au nevoie şi spitalele de la Măcin şi Sulina, în timp ce la Babadag vom demara construirea unui centru medical multifuncţional. Îmi doresc şi voi căuta soluţii ca fiecare comună din județ să dispună de un centru de asistență socio-medicală cu toate dotările necesare.

Judeţul are o întindere mare şi este obligatoriu să extindem reţeaua de ambulanţe, prin înfiinţarea unui centru nou în localitatea Topolog. De asemenea, pentru a asigura intervenţiile de urgenţă, voi susţine amenajarea a trei heliporturi în Delta Dunării, la Chilia, Sfântu Gheorghe și Sulina.

Vom face toate acestea fie din fonduri proprii, fie cu sprijinul Guvernului, iar acolo unde este posibil vom obţine bani europeni. Lucrăm în echipă, în interesul tulcenilor!

Sunt George ŞIŞCU şi candidez pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Tulcea
Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de  PARTIDUL NATIONAL LIBERAL  codul  AEP 21200012
Back to top button