fbpx
Ştirea zilei

Colonelul Albăceanu conduce de azi Inspectoratul de Jandarmi Brăila

- fostul şef al structurii teritoriale a Poliţiei de Frontieră Tulcea a schimbat anul trecut haina militară în bleu jandarm

Nicolae Iulian Albăceanu, fost şef al structurii teritoriale a Poliţiei de Frontieră Tulcea, a schimbat anul trecut haina militară în bleu jandarm după aproape 15 ani în care a ocupat o serie de funcţii de conducere ca poliţist de frontieră.

Licențiat în drept, urmând apoi studii postuniversitare (master Management Financiar și master Management Resurse Umane cât și Managementul Afacerilor Interne – Colegiul Național de Afaceri Interne din cadrul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza”) a ocupat, de anul trecut din luna mai, funcția de șef serviciu Achiziții în cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

„Începând de astăzi, 18 octombrie a.c., la comanda Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila se află domnul colonel Albăceanu Nicolae Iulian, care a promovat examenul pentru ocuparea funcției de  inspector șef în luna septembrie.

Funcția a rămas liberă după trecerea în rezervă a colonelului Moț Vasile, iar interimatul a fost asigurat  de colonel Paraschiv Nicolae Gabriel.”, se arată într-un comunicat al IJJ Brăila.

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE