fbpx
Ştirea zilei

Concert 3SE la Casa de Cultură a Sindicatelor din Tulcea

Vineri seară a avut loc, la Casa de Cultură a Sindicatelor, un nou concert al faimoasei trupe 3 Sud Est. O sală plină de fani care au cântat la unison, cu Laurențiu Duță, Viorel și Mihai, toate hiturile 3 Sud Est ale anilor 2000.

De toată această frumoasă desfășurare de muzică și dans s-au bucurat însă și nu mai puțin de 40 de copii din centre de plasament, copii minunați care suferă de diverse afecțiuni medicale, cât și copii din mediul rural pauper! Copiii au beneficiat gratuit de participarea la antrenantul concert, ca un dar oferit chiar din partea trupei 3 Sud Est! Un gest foarte frumos care ar fi minunat să fie preluat și de către alte vedete.

,,Am fost contactați de către doamna Lavinia Brînzoi, managerul Casei de Cultură a Sindicatelor, o doamnă foarte sufletistă și implicată în cultura locală, care ne-a oferit această oportunitate. La rândul nostru am invitat copii cu afecțiuni medicale și din mediul rural pauper, care au venit cu mare bucurie la acest concert foarte frumos. Mulțumim cu recunoștință doamnei Lavinia și minunaților băieți de la 3 Sud Est, pentru așa o surpriză specială- un real model pentru alți artiști! De altfel, mulți copii au fost, cu această ocazie, pentru prima dată la un concert. Parcă a fost o veritabilă avanpremieră a unui 1 iunie de top„, ne spune Laura Ghioc, reprezentantul Asociației Voluntari pentru Tine.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE