fbpx
Consiliul Judeţean

Concurs CJ Tulcea: „Cea mai frumoasă scrisoare pentru mama“ – ediția a III-a

Consiliul Județean Tulcea organizează cea de-a treia ediție a concursului cu tema „Cea mai frumoasă scrisoare pentru mama“, pentru a marca Ziua Femeii, 8 Martie.

Regulament concurs:

La concursul „Cea mai frumoasă scrisoare pentru mama“, organizat în perioada 8 februarie – 1 martie 2023, pot participa toți copiii de pe raza judeţului Tulcea.

Concurenții își vor folosi talentul și creativitatea pentru a compune cele mai frumoase scrisori adresate mamelor.

Fiecare participant va înscrie în concurs o singură lucrare, iar aceasta trebuie să fie rezultatul activității individuale.

Lucrarea va fi însoțită (obligatoriu) de: numele și prenumele concurentului, numele unuia dintre părinți/tutore și datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail).

Până pe data de 1 martie 2023, ora 12.00, concurenții trebuie să trimită scan/fotografie după lucrare pe adresa de e-mail comunicare.cjtulcea@yahoo.com

În cazul în care un concurent nu a primit confirmare de primire, pe e-mail, din partea Consiliului Județean Tulcea, este rugat să contacteze Serviciul Comunicare, Relații Externe, Anticorupție și Promovarea Județului la numărul de telefon 0240/502208.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button