Ştirea zilei

Concurs cu premii pentru elevii tulceni, dedicat Zilei Dobrogei 

Consiliul Județean Tulcea organizează Concursul cu premii cu tema „Dobrogea, pământ românesc“, pentru a marca Ziua Dobrogei, sărbătorită anual pe data de 14 noiembrie.

Până pe data de 9 noiembrie 2020, elevii tulceni pot trimite pe una din adresele de e-mail claudia.hotnog@cjtulcea.ro, ioana.comsa@cjtulcea.ro sau pe pagina de Facebook a Consiliului Județean Tulcea lucrări individuale, pe categorii, după cum urmează:

-Cei din învățământul preșcolar și primar vor trimite desene pe tema propusă;

-Cei din învățământul gimnazial vor trimite compuneri (una – două pagini) pe tema propusă;

-Liceenii vor trimite eseuri (trei – patru pagini) pe tema propusă.

Toate lucrările vor fi însoțite (obligatoriu) de: numele participantului, vârsta, categoria la care participă, numele unuia dintre părinți/tutore, datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail) ale unuia dintre părinți/tutore.

Pentru fiecare categorie vor fi acordate câte cinci premii în bani. De asemenea, pentru a marca 142 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria – mamă, vor fi acordate 142 de premii pentru creativitate.

Pe data de 13 noiembrie 2020 vor fi anunțați câștigătorii, festivitatea de premiere urmând a avea loc la o dată ulterioară.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined method WP_Rocket\Buffer\Cache::get_rocket_footprint() in /home/infotulc/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php:293 Stack trace: #0 [internal function]: WP_Rocket\Buffer\Cache->maybe_process_buffer('<!DOCTYPE html>...', 9) #1 /home/infotulc/public_html/wp-includes/functions.php(4669): ob_end_flush() #2 /home/infotulc/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(287): wp_ob_end_flush_all('') #3 /home/infotulc/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php(311): WP_Hook->apply_filters('', Array) #4 /home/infotulc/public_html/wp-includes/plugin.php(478): WP_Hook->do_action(Array) #5 /home/infotulc/public_html/wp-includes/load.php(1007): do_action('shutdown') #6 [internal function]: shutdown_action_hook() #7 {main} thrown in /home/infotulc/public_html/wp-content/plugins/wp-rocket/inc/classes/Buffer/class-cache.php on line 293