Ştirea zilei

Un om al străzii prins de jandarmi după ce a comis un furt dintr-un autoturism

Aseară, în jurul orei 22.00,  jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Tulcea, aflați în  misiune de asigurare a ordinii  și siguranței publice în zona de competență, au fost sesizaţi de către un bărbat,  care a reclamat  faptul că o persoană necunoscută i-a sustras mai multe bunuri din autoturism.

 

Bărbatul a menționat jandarmilor faptul că i-au fost sustrase din autoturism două perechi de ochelari și un lănțișor, dar  are o înregistrare video, obținută prin intermediul unei camere de supraveghere din apropiere, care ar fi  surprins momentul în care bărbatul a pătruns în autoturism.

După verificarea imaginilor surprinse de camera de supraveghere, jandarmii au recunoscut bărbatul în cauză ca fiind o persoană fără adăpost.

Jandarmii au plecat în căutarea bărbatului, iar la scurt timp acesta a fost găsit în imediata apropiere a locului faptei.

Cel în cauză a recunoscut că, în timp ce se plimba, a observat un autoturism și a încercat ușa pentru a afla dacă este deschisă. Văzând că ușa nu este încuiată, a pătruns în autoturism și a luat două perechi de ochelari și un lănțișor.

Cu ajutorul acestuia, au fost găsite bunurile sustrase, verificările fiind continuate de poliție.

Recomandăm cetăţenilor să acorde o mai mare atenție asupra bunurilor personale  și să solicite sprijinul forțelor de ordine ori de câte ori se află în situații dificile.

 

 

Back to top button