fbpx
Ştirea zilei

OFICIAL: Delia vine în concert la Festivalul Borşului Lipovenesc de la Jurilovca!

Ce lovitură pentru ediţia din acest an a Festivalului Borşului Lipovenesc de la Jurilovca! După doi ani în care cel mai mare eveniment cu public din judeţul Tulcea a lipsit din peisaj din cauza pandemiei COVID 19, ultimul weekend din luna august va aduce anul acesta câteva zeci de mii de turişti la un eveniment pentru care se vor pregăti cel puţin 30.000 de poţii de borş de peşte, desigur borş de peşte lipovenesc aşa cum se face la Jurilovca. Anunţul oficial că ediţia din acest an a Festivalului Borşului Lipovenesc de la Jurilovca va avea loc în zilele de 27 şi 28 august 2022 a fost făcut azi de către primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion.

Vestea că vom avea anul acesta din nou cel mai popular festival al judeţului în Portul Jurilovca vine şi cu o surpriză de proporţii în ceea ce „main eventul” programului artistic. În premieră şi în exclusivitate pentru infotulcea.ro, primarul comunei Jurilovca, Eugen Ion, a dezvăluit numele artistei care va susţine concertul de gală: DELIA!

Pe lângă DELIA, Primăria Jurilovca, alături de partenerii şi sponsorii evenimentului, mai pregăteşte şi alte surprize de proporţii pentru cei care vor veni în localitatea de pe malul Complexului lagunar Razim – Sinoe la un borş de peşte proaspăt făcut, aşa în buna tradiţie a pescarilor din Jurrilovca. Iar pe parcursul verii vom reveni cu informaţii despre aceste surprize!

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE