Ştirea zilei

Obiectivul noului subprefect de Tulcea: ,,Acest județ să devină unul dintre cele mai reprezentative la nivel de țară”

De azi, Tulcea are și al doilea subprefect, Teodora Giurgiuvanu fiind numită în funcție prin Hotărâre de Guvern. Imediat după adoptarea hotărârii, noul subprefect al județului Tulcea ne-a oferit o primă declarație în exclusivitate.

,,Am avut azi deosebita onoare de a fi numită în funcția de subprefect al județului Tulcea.
Cu această ocazie doresc să vă asigur că voi depune toate eforturile de a reprezenta cu cinste, onoare și demnitate județul nostru, voi acționa pentru menţinerea climatului de pace socială şi a unei comunicări permanente cu toate nivelurile instituţionale şi sociale, voi veghea la aplicarea şi respectarea Constituţiei și a celorlalte acte normative, precum şi a ordinii publice.
Vă ofer toată experiența, înțelegerea și puterea mea de muncă în vederea eficientizării activității instituțiilor publice, a relațiilor acestora cu membrii comunității noastre și nu în ultimul rând, voi lupta ca acest județ să devină unul dintre cele mai reprezentative la nivel de țară.
Cu ajutorul echipei de profesioniști din cadrul Prefecturii Tulcea vom încerca să gestionăm cu succes toate problemele prezente și viitoare ce ne așteaptă”.
a declarat noul subprefect al județului Tulcea, Teodora Giurgiuvanu.

Back to top button