fbpx
Consiliul Judeţean

Concurs: „Descoperă Tulcea prin ochii copiilor“

Consiliul Județean Tulcea organizează a treia ediție a concursului „Descoperă Tulcea prin ochii copiilor”, destinat elevilor din unităţile de învăţământ din judeţul Tulcea , din ciclurile primar, gimnazial şi liceal. 

Până pe data de 19 iunie 2023 (ora 12:00), tinerii tulceni sunt invitați să trimită lucrări pe tema „Descoperă Tulcea prin ochii copiilor ”, în format electronic, pe adresa de e-mail: cnipttulcea@gmail.com sau într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Centrului Național de Informare și Promovare Turistică Tulcea.

În cazul în care concurenții nu primesc confirmare pentru e-mailurile transmise, pot semnala acest lucru la numărul de telefon 0240/519055.

Participanții sunt invitaţi să realizeze desene sau picturi care să prezinte locuri și obiective cu valoare istorică, culturală, naturală din județul nostru, obiceiuri tradiţionale, evenimente specifice minorităţilor, costumul tradiţional,(românesc sau al etniilor conlocuitoare), bucătăria tradițională, flora sau fauna județului.

Toate lucrările vor fi însoțite (obligatoriu) de o scurtă descriere a lucrării (maxim două fraze), numele și datele de contact ale concurentului (număr de telefon și adresă de e-mail), vârsta, iar pentru concurenții minori – numele unuia dintre părinți/tutore și datele de contact (număr de telefon și adresă de e-mail) ale unuia dintre părinți/tutore.

Fiecare participant va putea înscrie în concurs o singură lucrare.

Festivitatea de premiere va avea loc la o dată stabilită ulterior.

Cele mai frumoase lucrări vor fi expuse în incinta Centrului Național de Informare și Promovare Turistică, din Tulcea, Str. Gloriei, nr.4.

Micii artiști vor fi răsplătiți cu premii atractive!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button