fbpx
ComunicateConsiliul Judeţean

Concursul „Dobrogea, pământ românesc“, a treia ediție

Consiliul Judeţean Tulcea celebrează cei 145 de ani de la revenirea Dobrogei la Patria Mamă România prin organizarea ediției a III-a a concursului „Dobrogea, pământ românesc“.

Concursul se adresează tuturor elevilor din județul Tulcea, indiferent de vârstă. Concurenții vor trebui să realizeze o lucrare care să respecte tema dată, modul de exprimare fiind liber. Astfel, vor fi acceptate în concurs: picturi/ desene, machete, poezii/cântece, compuneri/eseuri, toate acestea fiind o exprimare artistică a momentului istoric 14 noiembrie 1878 sau evoluția Dobrogei de-a lungul timpului.

Lucrările vor fi înscrise în concurs exclusiv pe e-mailul comunicare.cjtulcea@yahoo.com, până la data de 10 noiembrie 2023, precizându-se numele copilului și vârsta, numele părintelui/ tutorelui legal și numărul de telefon.

În situaţia în care, la înscrierea lucrării în concurs, nu se primeşte o confirmare de primire pe e-mail, concurenții sunt rugați să contactaţi Serviciul Comunicare, Relaţii Externe, Anticorupţie şi Promovarea Judeţului la numărul de telefon 0240 502208

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE