fbpx
Fotbal

Conducerea FRF la inaugurarea festivă a Stadionului din Baia!

De la ora 13.30,  ,,Baza sportivă de tip 1″ din comuna Baia a fost inaugurată festiv în prezența reprezentanților la vârf ai Federației Române de Fotbal. Răzvan Burleanu, președintele FRF, Radu Vișan și Gabriel Bodescu, secretarii generali și Mihai Soichiță, directorul tehnic al FRF au fost azi la Baia pentru a participa la primul meci oficial disputat de Hamangia Baia in Liga a III-a pe acest stadion.

Gazda evenimentului, primarul Mugurel Marșavela a fost cel care a adresat asistenței câteva cuvinte după ce un sobor de preoți au ținut o slujbă de sfințire și au sfințit vestiarele.

Răzvan Burleanu a felicitat conducerea AJF Tulcea pentru că s-a implicat în promovarea acestui proiect de investiții și l-a felicitat pe primarul comunei Baia. Discursul președintelui FRF, mai jos:

Prefectul județului, Dan Munteanu ca reprezentat al Guvernului în teritoriu, șeful fotbalului tulcean, Petre Badea și reprezentatul la vârf al primarilor, Eugen Ion in calitate de președinte ACOR Tulcea au fost cei care au ținut discursuri după primarul comunei Baia, Mugurel Marșavela.

Bază sportivă de tip 1 cu teren de fotbal și teren multifuncțional 

Ce s-a inaugurat azi? Un teren pentru fotbal, un teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei şi tenis, o clădire pentru vestiare, o cabină de poartă, o parcare, alei pietonale şi spații verzi.

Conform proiectului, terenul pentru fotbal are dimensiunile suprafeței utile de 75,50 x 117,00 m şi cele ale suprafeței utile de joc 68,00 x 105,00 m. Zona de protecție perimetrală are lățimea de 3,00 m pe laturile lungi şi 6,00 m pe laturile scurte.

Suprafața de joc este dintr-un covor de gazon artificial, pe straturi de balast şi piatră compactată.

Pe una din laturile lungi sunt amplasate 2 bănci de câte 14 scaune pentru rezerve şi antrenori. Pe latura lungă opusă sunt amplasa gradene cu scaune pentru 500 de spectatori. Adiacent gradenelor sunt si locuri pentru 20 de persoane cu dizabilități locomotorii.

Pentru  terenul de fotbal a fost amenajată și o instalație pentru iluminat nocturn formată din 6 stâlpi cu înălțimea aproximativă de 18 m.

Terenul multifuncțional pentru handbal, baschet, volei şi tenis are dimensiunile suprafeței utile de 25,00 x 44,00 m şi cele ale suprafeței utile de joc 40,00 x 20,00 m. Zona de protecție perimetrală are lăţimea de 2,00 m.

Suprafaţa de joc este dintr-un covor de tartan, pe un planşeu din beton armat şi balast compactat. Pe una din laturile lungi sunt amplasate 2 bănci de câte 10 scaune pentru rezerve şi antrenori. De asemenea există o instalaţie pentru iluminat nocturn din 6 stâlpi cu înălţimea aproximativă de 9 m.

Clădirea pentru vestiare are parter + un etaj parțial şi are dimensiunile 10,80 x 36,30 m, cu înălţimea la atic de 7,05 m. Suprafața construită a clădirii este de 395,88 mp, iar cea desfășurată este de 520,96 mp

În fine, în incintă există o parcare pentru 55 de autoturisme – din care 4 pentru persoane cu dizabilități locomotorii – şi pentru 2 autocare.

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE