Comune

Conflict de interese administrativ la Primăria Beștepe!

Agenția Națională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate, conflictul de interese de natură administrativă sau a sesizat organele de urmărire penală, în cazul a 4 persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010, printre acestea fiind și secretarul comunei Beștepe din județul Tulcea, Florentina POH.
În exercitarea funcției publice de secretar al comunei, a semnat în anul 2021 certificatele de urbanism și autorizațiile de construcție aferente, certificatele avându-i ca titulari pe soțul, respectiv fiul acesteia. Persoana evaluată a încălcat astfel prevederile art. 79, alin. (1), lit. c) din Legea nr. 161/2003.” se arată în comunicatul Agenției Naționale de Integritate.
În legătură cu acest subiect, în exclusivitate pentru www.infotulcea.ro, secretarul Comunei Beștepe, Florentina POH, ne-a declarat: ”Am văzut comunicatul ANI și voi trimite în zilele următoare toate documentele, pentru că acestea există, prin care voi face dovada că nu se pune problema unui conflict de interese administrativ. Nu vom ajunge în instanță pentru că nu va fi cazul”.
Back to top button