fbpx
Ştirea zilei

Consiliul Județean Tulcea s-a descompletat: Ștefana Zibileanu nu mai este consilier județean

Curtea de Apel Constanța s-a pronunțat azi în  Dosarul  581/88/2021 și a respins ca nefondat apelul prin care Tribunalul Tulcea valida Decizia nr. 1/13.04.2021 a Partidului Pro România prin care fostul coordonator județean al acestui partid la Tulcea, Ștefana Zibileanu, era exclusă din partid..

Solutia pe scurt: Decis Respinge apelul ca nefondat. Obligă apelanta la plata către intimat a sumei de 2500 lei cu titlu de cheltuieli de judecată, reprezentând onorariu avocaţial redus. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi, 11.01.2023.
Document: Hotarâre    11.01.2023

Asta au decis azi judecătorii Curții de Apel Constanța și astfel se poate spune că tot de azi Consiliul Județean Tulcea a pierdut un ales: Ștefana Zibileanu (foto) nu mai este consilier județean! Până la validarea unui nou consilier, legislativul județean va funcționa în formula cu 1 președinte, 2 vicepreședinți și 27 de consilieri, toți 30 cu drept de vot.

Până la completarea consiliului cu un membru supleant, Liliana Marinescu, și ea tot consilier județean dar și coordonator al Pro România la Tulcea ne-a declarat:

Era de așteptat o astfel de decizie a Curții de Apel Constanța, nu ne surprinde absolut deloc și chiar de săptămâna viitoare, după ce vom obține certificatul de grefă de la instanță, vom demara procedura de validare a supleantului. Nu cred că la ședința din ianuarie vom fi în echipă completă, însă am încredere că atât domnul prefect va vacanta postul cât și instanța de la Tulcea va valida cât mai repede dosarul supleantului astfel încât filiala noastră să aibă după aproape doi ani trei consilieri așa cum au hotărât alegătorii din județul Tulcea!”

Tot coordonatoarea filialei Pro România de la Tulcea, Liliana Marinescu, ne-a confirmat azi și numele supleantului care va lua locul de consilier județean din partea Pro România. Este vorba despre Bianca Popescu (foto), licențiată în drept și științe administrative dar care se află la conducerea unei afaceri private în momentul de față. Cine știe, poate validarea sa ca și consilier județean îi va deschide noi perspective în administrație dacă tot are studii superioare de specialitate.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button