fbpx
Tulcea

Costel Vicol, senator USR Tulcea: Dreapta Unită vrea primari aleși din două tururi!

- maxim 300 de parlamentari și referendum pentru eliminarea pensiilor speciale

Președinte Klaus Iohannis, după nouă ani de mandat în care a aruncat România în haos, sărăcie, crize și proteste, acum vrea să-și asigure un loc călduț la nivel european – iar pentru asta a înființat partidul unic –PSDPNL- împotriva voinței românilor și chiar schimbă data alegerilor pentru că poate. Vom vedea la vot câți români vor vota psdnl!

Ciucă și Ciolacu radiază de bucurie. Ei îl susțin pe Iohannis pentru o funcție europeană, iar în schimb președintele țării închide ochii, pentru ca partidul unic împotriva românilor PSD-PNL să poată în continuare să jefuiască românii care muncesc cinstit și care sunt pe zi ce trece mai împovărați de greutăți, de taxe și de scumpiri.

Lui Ciucă îi este frică să meargă la europarlamentare pentru că s-ar vedea că lumea nu mai vrea acest partid, PNL, care practic este același lucru ca PSD. Iar lui Ciolacu i se dau ordine din altă parte, este întors cu cheia și-și trădează și partidul. Un mic artizan din Buzău care calcă în picioare democrația.

• Comasarea alegerilor este un atac la democrație fără precedent. PSD și PNL au decis că România este o pradă pe care să o împartă după bunul plac, ignorând complet voința oamenilor.

• Dreapta Unită va ataca în justiție toate actele normative care vor duce la comasarea alegerilor.

Alianța Dreapta Unită a propus trei măsuri foarte importante:

1. modificarea legilor electorale pentru limitarea numărului de parlamentari la 300.

2. Dreapta Unită îi cere președintelui Iohannis să convoace pe 9 iunie un referendum pentru eliminarea pensiilor speciale.

3. adoptarea de urgență a legii privind alegerea primarilor în două tururi.

Costel Vicol, senator USR Tulcea 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button