Alte partideTulcea

Ştefana ZIBILEANU – PRO România: Mesaj de început de an şcolar

- articol de informare electorală

„Dragi elevi, stimați părinți, distinse cadre didactice,

Începerea școlii este un moment emoţionant pentru copii, părinți și profesori, iar sentimentul acesta, din fiecare început de toamnă, rămâne una dintre cele mai frumoase și pline de emoție amintiri ale noastre.

Toamna aceasta ne aflăm într-un context nou, care ne obligă să fim mai responsabili şi mai atenți în principal la sănătatea copiilor noştri. Pandemia provocată de COVID-19 ne-a schimbat viața într-un mod semnificativ iar iprin impunerea noilor reguli, profesorii și părinții au o nouă responsabilitate față de copii şi anume aceea de a-i face să înțeleagă că pe primul loc este sănătatea acestora și că aceste reguli trebuie respectate cu strictețe.

Este un prim test în această primă zi de școală şi îmi doresc să îl treceţi cu bine cu toţii: elevi, părinţi şi cadre didactice.

Le doresc tuturor elevilor un nou an școlar plin cu rezultate bune, putere de învățare şi mai ales sănătate!”

Sunt Ştefana ZIBILEANU şi candidez pentru funcţia de Primar al Municipiului Tulcea cu respect pentru întreaga comunitate și cu îndrăzneala omului care știe ce are de făcut, cu speranța în Dumnezeu și în buna dumneavoastră credință.

Material realizat de SC INFOTULCEA SRL TULCEA, Comandat de Partidul PRO România, Organizația Județeană Tulcea – Cod AEP 21200010

Back to top button