fbpx
Ştirea zilei

Cronica șoselelor: Poliția tulceană în acțiune!

Depistat la volan sub influența alcoolului
În week-end, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Greci au depistat un bărbat de 38 ani, din oraș Măcin, jud. Tulcea, care conducea un auto în com. Greci, având o concentrație de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

Conducea un auto, deși avea permisul suspendat
În week-end, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 64 ani din municipiu, care conducea un auto pe str. Babadag din mun. Tulcea având permisul în poziția suspendat.
A fost întocmit dosar penal.

Depistat la volan, deși nu poseda permis de conducere
În week-end, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Mihail Kogălniceanu au depistat un bărbat de 25 ani din com. Mihail Kogălniceanu, jud. Tulcea, care conducea un auto în loc. Rîndunica, com. Mihail Kogălniceanu, jud. Tulcea, fără a poseda permis de conducere.
A fost întocmit dosar penal.

Accident cu biciclist
În week-end, un bărbat de 31 ani din loc.Chilia Veche, jud. Tulcea, în timp ce conducea o bicicletă în loc. Chilia Veche, jud. Tulcea, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a căzut pe asfalt, lovindu-se în zona capului.
Victima a fost transportată la Spitalul Județean Tulcea, pentru îngrijiri medicale.
Cercetările continuă pentru lămurirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Conducea un auto având o concentrație de peste 1 la mie
În după-amiaza zilei de 08.11.2020, un bărbat de 51 ani din Tulcea, în timp ce conducea un auto dinspre Mănăstirea Cocoș către loc. Niculțel, a pierdut controlul autoturismului si a intrat în coliziune cu un copac, aflat în afara părții carosabile.
În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto, care avea o concentație de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat.
A fost întocmit dosar penal.

Depistat la volan sub influența alcoolului
În după-amiaza zilei de 08.11.2020, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea au depistat un bărbat de 50 ani din Tulcea, jud.Tulcea, care conducea un auto pe str. Unirii din mun.Tulcea, având o concentrație de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.
A fost întocmit dosar penal.

Depistat în timp ce conducea un auto având o concentrație de peste 1 la mie.
În seara zilei de 08.11.2020, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Măcin au depistat un bărbat de 42 de ani din orașul Măcin, jud. Tulcea, care conducea un auto pe str. 1 Decembrie din orasul Măcin, având o concentrație de 1,29 mg/l concentratie vapori de alcool in aerul expirat.
A fost întocmit dosar penal.

Conducea un auto, deși nu poseda permis de conducere
În noaptea de 08/09.11.2020, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 28 ani, din loc. Izvoarele, jud. Tulcea, care conducea un auto pe raza com. Nalbant, jud. Tulcea, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicul.
A fost întocmit dosar penal.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
× CONTACTEAZĂ-NE