“Cupa Hagi” a adus la Polivalentă peste o sută de fotbalişti

Chiar dacă jocurile din cadrul Cupei Hagi s-au amânat de două ori consecutiv, peste 100 de copii din opt echipe au “descins” sâmbătă pe terenul Sălii Polivalente. Bucuria micilor fotbalişti nu a fost diminuată, pentru aceştia fiind un prilej de a se întâlni cu vechi prieteni, cunoştinţe, chiar dacă unii sunt pe post de adversari.

Rezultaele întâlnirilor nu a contat foarte mult, fiecare joc fiind separat, mai pe înţeles, au fost 4 locui 1 şi patru locuri 2, pa lângă acest indedit clasament, din fiecare echipă a fost desemnat şi câte un ‘cel mai bun jucător”, răsplătit cu medalie şi diploma, pe lângă cele acordate echipei din care face parte, cupe , diplome, mingi de fotbal şi…mult aşteptate premii dulci: croissant, ciocolată, suc de fructe, un aport energetic binevenit dupas efort.

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal , Petre Badea, iniţiatorul acestei întreceri unice în ţară, în preajma zilei de naştere ‘Regelui “Hagi, a fost cel care a premiat jucătorii, încurajându-i să continue cu antrenamenetele şi creşterea în valoare, în paralel cu învăţatul la şcoală.

Tot samabata, în funcţie de nevoile asociaţiilor sportive, preşedintele Badea a mai oferit şi seturi de echipamente sportive pentru juniori, maieuri de departajare şi alte materiale sportive.

A fost frumos, a fost sănătos, vorba aceluiaşi preşedinte Petre Badea, ‘cand este vorba de copii, nimic nu este prea mult”.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Tulcea şi direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button