„Cupa Hagi” a adus la Polivalentă peste o sută de fotbalişti

Chiar dacă jocurile din cadrul Cupei Hagi s-au amânat de două ori consecutiv, peste 100 de copii din opt echipe au “descins” sâmbătă pe terenul Sălii Polivalente. Bucuria micilor fotbalişti nu a fost diminuată, pentru aceştia fiind un prilej de a se întâlni cu vechi prieteni, cunoştinţe, chiar dacă unii sunt pe post de adversari.

Rezultaele întâlnirilor nu a contat foarte mult, fiecare joc fiind separat, mai pe înţeles, au fost 4 locui 1 şi patru locuri 2, pa lângă acest indedit clasament, din fiecare echipă a fost desemnat şi câte un ‘cel mai bun jucător”, răsplătit cu medalie şi diploma, pe lângă cele acordate echipei din care face parte, cupe , diplome, mingi de fotbal şi…mult aşteptate premii dulci: croissant, ciocolată, suc de fructe, un aport energetic binevenit dupas efort.

Preşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal , Petre Badea, iniţiatorul acestei întreceri unice în ţară, în preajma zilei de naştere ‘Regelui “Hagi, a fost cel care a premiat jucătorii, încurajându-i să continue cu antrenamenetele şi creşterea în valoare, în paralel cu învăţatul la şcoală.

Tot samabata, în funcţie de nevoile asociaţiilor sportive, preşedintele Badea a mai oferit şi seturi de echipamente sportive pentru juniori, maieuri de departajare şi alte materiale sportive.

A fost frumos, a fost sănătos, vorba aceluiaşi preşedinte Petre Badea, ‘cand este vorba de copii, nimic nu este prea mult”.

Evenimentul a fost organizat în parteneriat cu Consiliul Judeţean Tulcea şi direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

Back to top button